Huhtikuu sopii kaupunkilomaan

Huhtikuu on erinomaista aikaa viettää pikaloma Euroopan kaupunkikohteissa, joissa kevät on jo alullaan. Tässä kolme huhtikuista lomatärppiä.

Lontoo

Iso-Britannian pääkaupunki Lontoo on ihanteellinen kevätkohde, sillä kaupunki loistaa vihreänä ja keväisen raikkaana jo maaliskuussa. Lontoossa voit helposti yhdistää ostosreissut historiallisiin nähtävyyksiin sekä kulttuuriin. Kaupunki sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä löydät Lontoosta myös koko kaupungin maisemat kattavan maailmanpyörän, eläintarhan sekä monia erityisesti lapsille tarkoitettuja musikaaleja ja teatterinäytöksiä.

Nizza

Välimeren rannalla sijaitseva Nizza lämpenee jo varhain keväällä. Tässä Ranskan lomahelmessä pääset nauttimaan raikkaan ilman ohella korkeatasoisesta ruoasta ja kulttuurista. Nizzan kaduilla käveleskellessä vierähtää helposti koko päivä ja idyllisen vanhakaupungin kujilla sijaitsevista pienistä putiikeista voit löytää todella ainutlaatuisia ostoksia kotiin viemisiksi. Nizza on täydellinen kohde myös taiteen ystäville, sillä löydät kaupungista kymmeniä gallerioita sekä modernin taiteen museota.

Istanbul

Turkin suosituin matkailukaupunki Istanbul on monelle lempikohde etenkin keväisin. Istanbul on upea, historiallinen kaupunki kahden kulttuurin - idän ja lännen - välissä. Aitoa turkkilaista tunnelmaa löydät arkkitehtuurin ohella muun muassa kaupungin monilta toreilta sekä Istanbulin legendaarisista kylpylöistä.


Siirry blogin etusivulle

Halvat lennot

Hotellit

Autonvuokraus

Matkavarusteet