Kesäkuun kaupunkikohteet kulttuurinälkäisille

Vilna, Liettua

Liettuan pääkaupunki Vilna on erinomainen viikonloppukohde kulttuurin ystävälle. Vilnassa voit käveleskellä idyllisiä, historiallisia katuja ja tutkia muinaisia linnoja - tarjolla on myös valtava valikoima taidetta. Vilnan hintataso on hivenen Euroopan Unionin keskitasoa matalampi, joten päivä tai pari vierähtää helposti myös ostoksilla.

Madrid, Espanja

Espanjan pääkaupunki sekä arkkitehtuurin ja taiteen keskus Madrid päihittää monet kilpailijansa mennen tullen. Madridista löydät valtavia museoita, muinaisia katedraaleja sekä tietenkin kuninkaan palatsin. Madridiin tullaan nauttimaan, eikä nukkumaan - päivän päätteeksi voit nimittäin nauttia paikallisia herkkuja tapas-baarissa ja sen jälkeen tanssia aamuun saakka.

Berliini, Saksa

Saksan pääkaupunki Berliini tunnetaan etenkin taiteestaan. Berliinissä taidetta on kaikkialla aina kaduilta kahviloihin sekä trendikkäisiin museoihin ja näyttelyihin. Nähtävää riittää myös arkkitehtuurin suhteen, sillä Berliinistä löydät myös palan muinaista, idän ja lännen erottanutta muuria.

Praha, Tšekki

Prahassa vierähtää helposti viikkokin, mutta kaupunki on myös täydellinen viikonloppukohde. Prahassa voit nimittäin sekä nauttia upeista kirkoista, silloista ja linnoista että käydä vaikkapa kylpylässä tai nauttia tasokkaan illallisen idyllisissä maisemissa.

Krakova, Puola

Puolan Krakova on hieman Suomen Helsinkiä kookkaampi kaupunki, jossa on tarjolla muinaista tunnelmaa ja valtava määrä historiaan liittyviä museoita. Kulttuurinnälkäisen aika Krakovassa vierähtää liiankin nopeasti, sillä viikonlopun voit viettää esimerkiksi katusoittelijoita kuunnellen tai taidenäyttelyitä kierrellen.


Siirry blogin etusivulle

Halvat lennot

Hotellit

Autonvuokraus

Matkavarusteet