Lapsiperheiden kesälomakohteet: 5 parasta

Lapsiperheille sopivat turvalliset kohteet, jonne on suorat lennot ja paikanpäällä paljon aktiviteetteja sekä aurinkoa.

Kreeta/Kreikka

Suosittu kesälomakohde on alle neljän tunnin lentomatkan päässä ja paikanpäällä odottavat puhtaat rannat sekä lapsiystävällinen ravintolatarjonta. Hintatasoltaan kohde on keskiluokkaa ja Kreetan rauhalliset lomakylät ovat turvallisia myös perheen pienimmille.

Teneriffa/Espanja

Espanjan Teneriffa on yksi suomalaisten kestosuosikeista. Lapsiperheille kohde soveltuu siksi, että saarella on monipuolinen valikoima aktiviteetteja jokaiselle lomapäivälle: aika kuluu vesipuistoissa, safareilla, eläintarhoissa sekä lukuisilla lapsiystävällisillä hiekkarannoilla.

Alanya/Turkki

Alanya on turvallinen kesälomakohde myös lasten kanssa matkustaville ja puhtailla rannoilla on lisäksi tarjolla paljon erilaisia vesiaktiviteetteja. Alanyassa kannattaa käydä myös ostoksilla ja tämä kohde soveltuu hyvin myös arkkitehtuurin ystäville.

Rimini/Italia

Italian Rimini on ihanteellinen kohde etenkin kesä- ja heinäkuussa. Välimeren helmeksi kutsuttu kohde soveltuu hyvin myös kaupunkimaisemia kaipaaville ja junaverkoston ansiosta voit tehdä päiväretkiä lähiympäristöön.

Kööpenhamina/Tanska

Kööpenhaminaan pääsee Helsingistä alle kolmessa tunnissa ja Tanskan pääkaupunki tarjoaa lapsiperheille erilaisia aktiviteetteja etenkin kesälomakautena. Tarjolla on muun muassa kaupungin kuuluisa tivoli sekä leppoisa eläinpuisto.


Siirry blogin etusivulle

Halvat lennot

Hotellit

Autonvuokraus

Matkavarusteet