Lontoon vehreys houkuttelee kesämatkailijoita

Lontoo on vilkas metropoli, jossa voit ostosten ohella rentoutua jokiajeluilla sekä upeissa puistoissa.

Saarivaltio Iso-Britannian pääkaupunki Lontoo tunnetaan erityisesti monipuolisista ostosmahdollisuuksistaan, mutta tällä kansainvälisellä metropolilla on toinenkin puolensa. Lontoossa voit nimittäin viettää kauniin kesäpäivän esimerkiksi veneilemällä pitkin maailmankuulua Thames-jokea tai Pohjois-Lontoon pieniä, idyllisiä kanavia.

Kuninkaallisia puistoja

Lontoo on harvinaisuus jopa eurooppalaisittain, sillä kaupungin keskustassa on kokoonsa nähden valtava määrä viheralueita. Kuuluisin puistoista on läntisessä kantakaupungissa sijaitseva, yli 140 hehtaarin Hyde Park. Kuninkaallisen Hyde Parkin halkaisee pieni Serpentine-lampi ja puiston länsiosasta löydät myös edesmenneen prinsessa Dianan muistolle rakennetun altaan.

Historiaa ja luontoa

Hyde Parkin pohjoispuolella sijaitsee kuninkaallinen Regent‘s Park, jota ympäröivät - Hyde Parkin tapaan - upeat, historialliset asuinrakennukset sekä vanhan Englannin tunnelma. Varsinaisen luonnon helmaan Lontoossa pääsee noin puolen tunnin junamatkan päässä Richmondissa. Pääset Richmondiin metron ja junan ohella myös Thamesia pitkin veneellä. Richmondista voit jatkaa matkaa kuninkaalliseen Richmondin luonnonpuistoon. Ikivanha Richmond Park tunnetaan etenkin villieläimistään ja voit halutessasi käydä vaikkapa ratsastustunnilla tai opastetulla lintubongauskierroksella.


Siirry blogin etusivulle

Halvat lennot

Hotellit

Autonvuokraus

Matkavarusteet